Kirándulások, kulturális események

A tanultakat - fejlesztett képességeket, készségeket - próbára kell tenni! Hiszen a tudást csak így mondhatjuk magunkénak! Ehhez viszont a lehetőséget meg kell teremteni. Ezért rengeteg szép programot szervezünk!
Kirándulások, kiállítás, koncert, tanfolyam, színház….
A fotókat többnyire a résztvevő kliensek készítették! Ezúton is köszönjük!
A képek az egyes programokra klikkelve érhetőek el.

Budapest Music Center

Esemény időpontja: 
2015. Már. 23

2015.03.23-án klienseinkkel részt vehettünk Budapest Music Centerben lévő tavaszköszöntő, és a nagyböjti időszakot lezáró Magyar Rádió énekkar csodálatos szépségű a cappella kórusművek előadásán. Klienseink nagyon jól érezték magukat, az előadás után még nagy beszélgetések mentek az élmények megosztásáról

ARC kiállítás

Esemény időpontja: 
2014. Szep. 19

2014.09.19-én klienseinkkel elmentünk megnézni a 14. ARC közérzeti kiállítást.

Seuso-kincsei

Esemény időpontja: 
2014. Ápr. 24

2014.áprlis 24-én klienseinkkel az Országházba látogattunk el megtekinteni  a felbecsülhetetlen értékű, ókori római eredetű, páratlan Seuso-kincs hét darabját.

MÜPA

Esemény időpontja: 
2014. Ápr. 15

2014.április 15-én a Művészetek Palotájában jártunk ahol meghallgattunk Brahms és Dvořák műveit az MR Szimfonikusok és az MR Énekkar előadásában. A koncertet Vajda Gergely vezényelte és közreműködőként énekelt Fodor Beatrix, Megyesi Schwartz Lúcia, Pataky Potyók Dániel és Bakonyi Marcell. A koncertnek csodás hangulata volt, a közönséget teljesen magával ragadta, nem hiába alig akart szűnni a koncert végén a tapsvihar.

Idővándor Kiállítás

Esemény időpontja: 
2014. Ápr. 11

Klienseinkkel ezúttal az IDŐVÁNDOR kiállításon vettünk részt mely, felejthetetlen és maradandó élményt nyújtott. Egy időutazás során a történelem legmeghatározóbb korszakainak lehetünk részesei.

Szent-István Bazilika Koncert

Esemény időpontja: 
2014. Már. 27

2014.03.27.-én a Szent-István Bazilikában hallgathattuk meg az Eastview

 • Tovább
 • ""
 • Újpest Jégpalota, Mária Főhadnagy Operett előadás

  Esemény időpontja: 
  2014. Már. 16

  Gondozottainkkal ez alkalommal Huszka Jenő romantikus operettjét láthattuk, mely az operett kedvelők számára különleges zenei csemegét ígér.

  Ferencvárosi Művelődési Központ Újévi koncert

  Esemény időpontja: 
  2014. Jan. 09

  Klienseinkkel egy magával ragadó Újévi koncerten vehettünk részt, ahol közel 3 órás műsor keretében egy színes műsornak lehettünk részesei. Johann Strauss híres keringői, indulói, polkái, musical és operett részletekkel a Váci Szimfonikus zenekar és a sztár vendégek közreműködésével került színpadra.

  MR Zenei Együttesek Hangversenye

  Esemény időpontja: 
  2013. Nov. 23

  2013.november 23-án a Művészetek Palotájában jártunk ahol meghallgattunk kevésbé ismert de nagyon nagyon szép művek felzendülését a három zenei együttestől, zenekar, énekkar és gyermekkórus előadásában. Klienseink nagyon élvezték és nagy figyelemmel hallgatták végig az estét.

  Az előadásról pár szóban: 

  Szőllősy: Trasfigurazioni

  Nemzeti Színház

  Esemény időpontja: 
  2013. Okt. 16

  A HUMÁN SZTRÁDA Nonprofit Kft. a Félúton Alalpítvánnyal közösen, kapott egy nagyszerű lehetőséget. Együtt látogathattunk el együtt a Nemzeti Színházba 2013.10.16-án és tekinthettük meg a Tamási Áron: Vitéz lélek című előadását. Nagy volt az izgalom, már az induláskor, mert ekkora létszámmal, ilyen jó társasággal még nem mindenkinek volt dolga egy ilyen szép eseményen részt venni. A várva várt áhitat sem marad el, a közös program, az épület szépsége, és az előadás magas színvonala, mindenkibe maradandó emlékeket hagyott.