Munkavállalóknak, álláskeresőknek

Várjuk azon munkanélküli, továbbá olyan megváltozott munkaképességű emberek jelentkezését, akik szeretnének és tudnak is önállóan munkát végezni.

Ha Ön ebbe a körbe tartozik, akkor a jelentkezését itt is meg tudja tenni.

A munka megtalálásának folyamata

A jelentkezését követően megvizsgáljuk, hogy a megadott ismérvek alapján adatbázisunkból tudunk e az Ön számára megfelelő munkát megajánlani. Ha találunk az Ön számára megfelelő munkalehetőséget, akkor rövid időn belül keressük Önt a megadott elérhetőségein keresztül. Ezt követi egy személyes találkozás, beszélgetés, melynek időtartama 30-40 perc.

A beszélgetés során feltérképezzük, hogy Ön mely területen, milyen munkakörben és hány órában tudna hatékonyan, és folyamatosan dolgozni.

A beszélgetésre feltétlenül hozza magával:

1. Az érvényes, hivatalos iratait (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, TAJ kártya, munkaképesség megváltozását igazoló hatályos határozat)

2. Aktuális önéletrajzát, amely tartalmazza:

  • név, lakcím, pontos elérhetőség
  • időrendben tanulmányok, iskolai és szakmai végzettség, nyelvismeret, munkahelyek, betöltött munkakörök, beosztások, hobbi, szórakozás,
  • megváltozott munkaképesség esetén az ok, munkaképesség mértéke
  • dátum, aláírás

 A beszélgetést követően az Ön beleegyezésével, frissítjük az adatbázisunkat, majd a megfelelő és konkrét betöltendő munkahelyről értesítjük. Ha Ön igényli, illetve a beszélgetést vezető munkatársunk is úgy ítéli meg, akkor elkísérjük Önt az új munkahelyen történő felvételi beszélgetésre.

 Az adatbázisba történő felvétel a jelentkező számára térítésmentes.